Jūs esate: Pradžia » Jaunimui » VALENTINO ŠIRDELIŲ KEPIMAS IR PUOŠIMAS

VALENTINO ŠIRDELIŲ KEPIMAS IR PUOŠIMAS

Receptai, gamyba, ragavimas.

 

Programa skirta ugdyti pažinimo, menines ir kulinarines kompetencijas per tradicinius gaminius, atskleisti mūsų šalies etinės kultūros išskirtinumą, jos archaiškumą, neišsenkantį kūrybiškumą.

Užsiėmimai gali būti integruoti į pamokas, teminius susibūrimus, renginius.

Nėra pasaulyje kito tokio konditerinio kepinio, kurio formos gali būtų labai įvairios tai –  meduoliai.

Šio deserto istorija siekia net senovės Kinijos laikus. Lietuvoje jie buvo kepami ne tik Kalėdų šventėms, bet ir kitų švenčių proga, prekiaujama turguose, jomarkuose.

Reta šeima šiandien įsivaizduoja savo  šventes be meduolių, papuoštų saldžiu glajumi, kepimo. Egzistuoja daugybė šių skanėstų gaminimo receptų, bet, jei dar niekada nesiryžote jų kepti, išbandykite šia edukaciją.

Edukacijos metu, sužinosite meduolių atsiradimo istoriją ir meduoliui suteikę kuo patrauklesnę širdelės, arkliuko, mėnuliuko, paukštelio ar kt. formą puošite jį spalvotu glaistu. galėsite padovanoti savo Valentinui

Dalyviai gauna pradedančio amatininko pažymėjimą.

Informacija teikiama ir užsakymai priimami: +37069827197, +37069877175.

Trakų krašto tradicinių amatų centre 10:00-17:00 veikia suvenyrinė parduotuvėlė.

Vieta: Trakų krašto tradicinių amatų centras, Karaimų g. 41, Trakai

Trukmė: 1,5-2

Kaina: 6€ žmogui

Žmonių skaičius: 15+

Amžius: 5+

Kalba: LT RU PL

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes